تلفن‌هاي همراه هوشمند هر سال به روز شده و کمپاني‌ها مدل‌هاي تازه‌اي را عرضه مي‌کنند، بنابراين علاقمندان به تلفن هاي هوشمند به روز و با آخرين امکانات کار سختي را براي مقاومت در برابر نخريدن گوشي‌هاي جديد دارند. به اين دليل و به دلايل مختلف ديگر مانند خراب شدن گوشي افراد مجبور به تعويض و يا دور انداختن تلفن خود مي‌شوندو يا آن را تعويض کرده و موبايل قديمي‌شان را به فرد ديگري واگذار مي‌کنند. 


شما نيز ممکن است از اين دسته افراد باشيد که قصد تعويض و يا دورانداختن گوشي‌تان را داشته و يا مي‌خواهيد آن را به شخص ديگري بفروشيد. سوالي که در اينجا پيش مي‌ايد اي است که با اطلاعات شخصي ذخيره شده در تلفن قبلي خود چه کنيد؟ در اين مقاله تمامي اقداماتي را که لازم است انجام دهيد به طور کامل توضيح داديم. 




1. از حساب‌هاي کاربري خود خارج شويد




شبکه‌هاي اجتماعي، ايميل، جي‌ميل و فيسبوک که در گوشي موبايل وجود دارند، داراي حساب کاربري شما هستند. بنابراين نفر بعدي که از گوشي موبايل شما استفاده مي‌کند، مي‌تواند به راحتي به حساب کاربري، پيام‌ها و اطلاعات شخصي شما دسترسي داشته باشد. به همين خاطر ضروري است که قبل از دور انداختن گوشي خود از تمامي حساب‌هاي خود در اين اپليکيشن‌ها خارج شويد و يا به اصطلاح انگليسي (Log out) کنيد. اين مورد در نرم افزارهاي مربوط به انجام تراکنش‌هاي بانکي و کيف پول‌هاي ديجيتال از اهميت بيشتري برخوردار است.






2. اطلاعات گوشي را ذخيره کنيد




دستگاه تلفن همراه هر شخص منبع مهمي از اطلاعات شخصي مانند عکس‌، فيلم، يادداشت و شماره تلفن اطرافيان به شمار مي‌رود. براي اين که خيالتان از حفظ اين اطلاعات راحت باشد، لازم است آن‌ها را در يک کارت حافظه ذخيره کنيد؛ همچنين مي‌توانيد از فضاي ابري (Cloud Data Storage) بهره ببريد. با اين قابليت، به جاي ذخيره سازي اطلاعات بر روي سخت افزارها، آن ها را بر روي سرورهاي اينترنت نگهداري مي‌کنيد. در گوشي‌هاي اندرويدي از اپليکيشن گوگل درايو (Google Drive) و در گوشي‌هاي آيفون اپليکيشن آي کلود (iCloud) براي ذخيره‌سازي اطلاعات بر روي اينترنت استفاده مي‌شود.




3. رمزهاي عبور را تغيير دهيد




 پيرو مورد قبلي که اهميت خارج شدن از حساب‌هاي کاربري را ذکر کرديم، اين بار به موضوع مهم ديگري اشاره مي‌کنيم. بسياري از وب‌سايت‌ها و اپليکيشن‌ها قابليت ذخيره رمز عبور را دارند. به طوري که اگر از حساب خود خارج شويد، هنگام ورود به حساب، رمز عبور به طور خودکار براي شما نمايان مي‌شود. بنابراين با تغيير رمز عبور خود مانع از افشا شدن آن براي ديگران شويد.




4. اتصالات لوازم جانبي گوشي را قطع کنيد




برخي از لوازم جانبي گوشي موبايل مانند هدفون و تلوزيون‌هاي هوشمند با استفاده از بلوتوث به دستگاه وصل مي‌شوند. اگر اتصال آن‌ها را با گوشي خود قطع نکنيد، ممکن است هنگام استفاده از هدفون، هر بار به گوشي قديمي‌تان که حالا دست فرد ديگري است متصل شود.




5. سيم کارت و حافظه جانبي را فراموش نکنيد




بعد از انجام تمامي مواردي که در بالا ذکر شد، حال وقت آن است که کارت حافظه جانبي و سيم کارت خود را از دستگاه خارج کنيد. بدين ترتيب، اطلاعاتي که بر روي آن‌ها ذخيره داريد به طور ايمن از گوشي تلفن خارج مي‌شود.




6. دستگاه را به تنظيمات کارخانه برگردانيد




در نهايت وارد تنظيمات گوشي موبايل شويد و به دنبال گزينه Reset بگرديد. ابتدا دستگاه شما را در جريان پاک شدن و از دست رفتن تمامي اطلاعاتي که در گوشي داريد قرار مي‌دهد. اگر پنج مورد بالا را به طور کامل انجام داده‌ايد با خيال راحت به فرايند بازگشتن به تنظيمات کارخانه ادامه دهيد و براي هميشه با گوشي قديمي خود خداحافظي کنيد!


 


منبع: سايت خريد و فروش سيم کارت رندباز 


 


رندباز در mix :


 


https://mix.com/siterondbaz

کاهش 20 برابري ثبت سفارش گوشي تلفن همراه در شهريور ماه

اپل به دنبال حذف حاشيه نمايشگرهاي آيفون

جريمه 10 ميليون يورويي اپل در ايتاليا

بدترين تلفنهاي هوشمند در دنيا

اپل حفظ امنيت اطلاعات کاربران را متحول ميکند

کارهايي که قبل از دورانداخت تلفن همراه لازم است انجام دهيم

معرفي اپليکيشن همراه من و کاربردهاي آن

گوشي ,تلفن ,اطلاعات ,ذخيره ,انجام ,يا ,و يا ,بر روي ,به طور ,گوشي موبايل ,را به

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Jason's notes بک لینک و بهینه سازی سایت خلاصه نویسی های برنامه نویسی اندروید فایلهای 2015 جزوه و کتاب سایه فا Bernice's style غدیر | نرم افزار و دستگاه حضور و غیاب سایت تفریحی فان بکس اشتراک گذاری تجربه هام
دزدگ